vi er her !!!

02120

DifferentielGPS
home

Browsere

Disse websider ses bedst med browsere baseret på Gecko (Mozilla, Firefox, Camino). Der benyttes et par ting i det visuelle udtryk, der pt (marts 2005) kun understøttes i Gecko, men man får et acceptabelt visuelt udtryk også i Opera, Safari og nyere udgaver af Konqueror.

Siderne er ikke testet gennemgribende i Internet Explorer. Det vides med sikkerhed, at der er problemer med at vise siderne i alle versioner af Internet Explorer. Dette skyldes en manglende, dårlig eller fejlfyldt implementering af w3c standarderne fra Microsofts side. Der er ikke gjort noget som helst forsøg på at få siderne til at virke i nogen som helst version af Internet Explorer. Tiden har simpelthen ikke tilladt dette. Det vides, at siderne kan bringes til at virke korrekt i Internet Explorer.

Tips & Tricks

I de ovenstående nævnte 'godkendte' browsere, kan man benytte [cmd]+ og [cmd]- til at forstørre/formindske siderne. ([cmd]-tasten varierer alt efter, hvilket operativ system du bruger). Dette fungerer kun korrekt, hvis der er blevet taget hensyn til denne funktionalitet under designet at websiderne. Disse websider er (selvfølgelig) blevet designet og implementeret således at siderne trinløst kan forstørres/formindskes. Denne funktionalitet kan også findes som et menu-punkt.


home