vi er her !!!

02120

DifferentielGPS
home

Klient

Klienten møder dig med dette billede:

File Menu

I denne menu kan du først og fremmest indstille parametrene til MySQL databasen. Og så kan du 'quitte' programmet pænt herfra.


Export Menu

I denne menu har du mulighed for at exportere data i forskellige formater.


Grafisk Menu

Denne menu giver mulighed for at vælge mellem forskellige grafiske visninger af data. Pt. er intet af dette implementeret.


Analyse Menu

Denne menu giver mulighed for at vælge mellem forskellige statistikske analyser af data. Pt. er intet af dette implementeret.


File Menu / MySQL

I denne dialog indstiller du parametrene til MySQL forbindelsen. Når du begynder at arbejde med data fra databasen, blive disse indstillinger låst og kan derefter ikke længere ændres. Se afsnittet om Serveren for en forklaring på de tre felter. En database er forud-indstillet.


Export Menu / Exel

Dette menu valg vil exportere udvalgte dele af databasen til en ganske almindelig ASCII-fil med tabulator mellem kolonnerne og linjeskift mellem hver optegnelse. Den første linje er en oversigt over kolonnenavnene.

Hvis man ikke har brugt dette modul i nogen tid, kan det tage op til en halv time den første gang, man danner interfacet. Den efterfølgende brug er væsentligt hurtigere, idet databasen har cachet din forespørgsel i RAM.

Satelitter
Du ser her en oversigt over alle de mulige satelitter. De, der ikke findes i databasen, er 'greyed out'. De tilgængelige satelitter bliver fundet ved et opslag i databasen, så det kan godt tage et stykke tid inden du ser det ovenstående billede. Vælg de satelitter, du ønsker skal indgå i dit resultat.
Database Felter
Dette er en oversigt over felterne i databasen. Vælg dem, du ønsker skal indgå i dit resultat
Interfaces
Du ser her en oversigt over samtlige data-kilder, der er i databasen. De tilgængelige data-kilder / interfaces bliver fundet ved et opslag i databasen, så det kan godt tage et stykke tid inden du ser det ovenstående billede. Vælg de data-kilder / interfaces, du ønsker skal indgå i dit resultat.
Tidsgrænser
Du ser her tidspunktet det først registrerede datapunkt samt det seneste nye (på tidspunktet for forespørgslen i hvert fald). Formatet på tidspunkterne er sådan her:
Sat Apr 16 23:09:37 CEST 2005
. Det skal overholdes - ellers brokker programmet sig. Du kan selvfølgelig også vælge mellem den at erstatte de explictte tidsangivelser med de generiske for hhv den første registrering og den allerseneste registrering.
Cancel
Lukker simpelthen bare vinduet og gør ellers intet.
OK
Når du klikker på denne knap, bliver dine angivelser i ovenstående fire kasse kontrolleret, hvorefter du bliver bedt om at angive den fil hvori du ønsker output gemt

home